Afscheid bestuursleden Molenstichting SIMAV

Afscheid bestuursleden Molenstichting SIMAV

Zowel Henk Bovekerk, secretaris, als Piet Vergouwe, voorzitter technische commissie, sluiten met het jaar 2017 hun periode bij Molenstichting SIMAV af. Ook Leny Vergouwe, werkzaam op het secretariaat, legt haar werkzaamheden neer.

Tijdens de kerstborrel werd het drietal toegesproken door voorzitter Peter de Waard. De heer Vergouwe werd tevens toegesproken door Wim Meerkerk.

Oud-voorzitter Cees Bakker had een woord voor de scheidend secretaris.

 

Beiden hebben in de afgelopen jaren een enorme hoeveelheid werk verzet voor de Molenstichting. Henk Bovekerk, sinds 2002 verbonden met de SIMAV, begon als schrijver van persberichten. De werkzaamheden breidden zich door de jaren uit. Tijdens de afscheidsrede van de voorzitter werd duidelijk dat niemand te vervangen is, maar dat er voor Henk twee mensen aangenomen zijn om de werkzaamheden in het dagelijks bestuur en het secretariaatswerk voort te zetten.

Ook Piet Vergouwe, die over een indrukwekkende hoeveelheid kundigheid beschikt op technisch gebied, zal gemist worden. Sinds 2007 is hij de drijvende kracht achter alle zaken van technische aard zoals het onderhoud en herstelwerkzaamheden van de molens.

De heren vertrekken officieel per januari 2018.