Koffie Molen officieel geopend

Koffie Molen officieel geopend

Woensdag 12 september j.l. is Koffie- en theeschenkerij de Koffie Molen officieel geopend. Burgemeesters van Molenwaard en Hardinxveld-Giessendam,  dhr. van der Borg en dhr. Heijkoop, verrichtten het officiële gedeelte door het hijsen van de bedrijfsvlag.

Sinds begin juli weten toeristen, maar ook inwoners van de Molenwaard en daarbuiten, de Koffie Molen al te vinden. Voor uitbater Adri Schot een bevestiging dat er behoefte is aan een plek van ontmoeting, waarmee zijn uiteindelijke doel wordt bereikt; een laagdrempelige en gezellige plek waar goede koffie geschonken wordt voor een aantrekkelijke prijs.

Tijdens zijn toespraak refereerde Adri aan de bedrijfsspreuk achterop zijn visitekaartje; ‘een vriendelijk woord hoeft niet veel te kosten, maar de echo daarvan duurt eindeloos’.  Volgens Adri belangrijk in deze harde maatschappij.

De Koffie Molen, gevestigd in de Hoge Tiendwegmolen in Streefkerk, is geopend op de vrij- en zaterdagen en op andere dagen als de bedrijfsvlag uithangt.

Hoge tiendwegmolen

Hoge Tiendwegmolen

Deze molen is op 1 februari 1962 onder verdachte omstandigheden afgebrand. Een omschrijving van de molen, toen deze nog geheel maalvaardig was: De ligging ca. 1 km ten zuidwesten van het dorp Streefkerk, Beneden Tiendweg 6.Op dat moment was SIMAV de eigenaar, met de bedoeling de molen geheel te restaureren. De oorspronkelijke functie was het […]

, ,